AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurun üzerine yağdığını görmek

Kahve falında yağmurun üzerine yağdığını görmek

Kahve falında yağmurun üzerine yağdığını görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, büyüleyeceğine, bunun farkına varacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurun üzerine yağdığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin kuralları veya koydukları sınırlar nedeniyle sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yağmurun çok yağdığını görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kabede yağmur yağdığını görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında yağmurdan sonra kar yağdığını görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu yağmur yağdığını görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur dolu yağdığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve karın yağdığını görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağdığını duymak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur yağdığını hissetmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir