AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol yağmur yağdığını görmek

Kahve falında bol yağmur yağdığını görmek

Kahve falında bol yağmur yağdığını görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, daima secde ve şükür edeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bol yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli duygusal hayatınızı bozabilir.

Kahve falında bol yağmur yağdığını görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına yorulur.

Kahve falında bol yağmur görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve kar yağdığını görmek işlerin devam edeceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına işarettir.

Kahve falında siyah yağmur yağdığını görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında gece yağmur yağdığını görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden yağmur yağdığını görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta yağmur yağdığını görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında düğünde yağmur yağdığını görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir