AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazın yağmur yağdığını görmek

Kahve falında yazın yağmur yağdığını görmek

Kahve falında yazın yağmur yağdığını görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında yazın yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik telefonlar, epostalar veya ziyaretçiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yazın yağmur yağdığını görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında yazın lapa lapa kar yağdığını görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazın dolu yağdığını görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, evlatlarının hayrını göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yazın ortasında kar yağdığını görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yazın üşümek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yazın geldiğini görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yazın kar yağmasını görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yazın kazak giymek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, şansının yaver gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir