AnaSayfa / Genel / Kahve falında şimşek çakması görmek

Kahve falında şimşek çakması görmek

Kahve falında şimşek çakması görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, maddi olanakların artacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında şimşek çakması gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz olabilir veya size akılcı tavsiyelerde bulunan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında şimşek çakması görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şimşek çakmasını görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında çakma görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gök gürültüsü ve şimşek görmek canını ve malını garanti altına alacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine yorulur.

Kahve falında yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında şimşek çarpması görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şimşek düştüğünü görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında şimşekten korkmak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir