AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda damar görmek

Kahve falında kolda damar görmek

Kahve falında kolda damar görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, yılmayacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kolda damar gördüyseniz:

  • Her şeyin sizin yararınıza geliştiğini göreceksiniz.

Kahve falında kolda damar görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, isteklerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında damar yolu açmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında damardan kan vermek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında şah damarının kesildiğini görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kötü gidişe dur denileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil damar görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında kan ve damar görmek çirkin bir iş yapmaya, hayırlı günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında şah damarı görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında bacaktaki damarları görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir