AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur ve yıldırım görmek

Kahve falında yağmur ve yıldırım görmek

Kahve falında yağmur ve yıldırım görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, makamının sarsılmayacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, huzurlu hissedileceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve yıldırım gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar kurabilir veya duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında yağmur ve yıldırım görmek elinize para geçeceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine yıldırım düştüğünü görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve yıldırım düştüğünü görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldırımdan kurtulmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında yıldırım çarpmak hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında yıldırımdan kaçmak sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına işarettir.

Kahve falında denize yıldırım düştüğünü görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evine yıldırım düştüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir