AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur ve karın yağdığını görmek

Kahve falında yağmur ve karın yağdığını görmek

Kahve falında yağmur ve karın yağdığını görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur ve karın yağdığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmanızda fayda var.

Kahve falında yağmur ve karın yağdığını görmek evliyseniz eşle iyi geçime, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karın yağdığını görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine yağmur yağmak işlerini düzene sokacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurun yağdığını görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında evde yağmur yağdığını görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yağmur yağdığını görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında çölde yağmur yağdığını görmek ev sahibi olacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur yağdırmak evindeki huzurunun yerine geleceğine, yeni bir haneye sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir