AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın yağdığını görmek

Kahve falında karın yağdığını görmek

Kahve falında karın yağdığını görmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında karın yağdığını gördüyseniz:

  • Daha az kafa karıştırıcı olmaya dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında karın yağdığını görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve karın yağdığını görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında karın içinde olduğunu görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında karın içinde yürümek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine delalettir.

Kahve falında karınızın sizi aldattığını görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın şişmesi görmek yazgısının güzelleşeceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında karın mumbar temizlemek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, kazancında da artış meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında kendini karın içinde görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir