AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu yağmur yağdığını görmek

Kahve falında çamurlu yağmur yağdığını görmek

Kahve falında çamurlu yağmur yağdığını görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, yeni bir sayfa açacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, önemli sorumluluklar alacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Son zamanlarda zannettiğinizden fazla dedikoduya sebep olmuş olabilirsiniz.

Kahve falında çamurlu yağmur yağdığını görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, derdin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek işlerinin çok iyi gideceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurun hızlı yağdığını görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağdığını duymak elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığa yağmur yağdığını görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi düğününde yağmur yağdığını görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, mali gücünü yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağdırmak yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yağmurun çok yağdığını görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir