AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz yağmur suyu görmek

Kahve falında temiz yağmur suyu görmek

Kahve falında temiz yağmur suyu görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, kudret sahibi olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret eder.

Kahve falında temiz yağmur suyu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Kahve falında temiz yağmur suyu görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında temiz yağmur görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli yağmur suyu görmek güleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur suyunda yürümek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine inanılır.

Kahve falında yağmur ve su görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyunun biriktiğini görmek keyfinin kaçacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında su ve yağmur görmek büyük düşüneceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur suyunda ıslanmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, stresinin çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir