AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyunda boğulmak

Kahve falında yağmur suyunda boğulmak

Kahve falında yağmur suyunda boğulmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında yağmur suyunda boğulmak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlarda ya da rekabetçi kişilerle olan diyaloglarda daha kibar davranmak, restleri görmekten veya acımasız olmaktan daha fazla işe yarayabilir.

Kahve falında yağmur suyunda boğulmak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurda boğulmak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur suyu görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında yağmur suyu temizlemek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yağmur suyunun biriktiğini görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur suyuyla yıkanmak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu yağmur suyu görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir