AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyundan geçmek

Kahve falında yağmur suyundan geçmek

Kahve falında yağmur suyundan geçmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, talihin yüze güleceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında yağmur suyundan geçmek gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında yağmur suyundan geçmek girişimlerde bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında akan suyun içinden geçmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun üstünden geçmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun yanından geçmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık suyun üstünden geçmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulardan geçmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sel suyundan geçmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derin sulardan geçmek kötülerin uzaklaştırılacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir