AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulardan geçmek

Kahve falında sulardan geçmek

Kahve falında sulardan geçmek yokluğa düşeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında sulardan geçmek gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olayları akışına bırakmakta da zorlanabilirsiniz.

Kahve falında akan suyun içinden geçmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına delalettir.

Kahve falında bulanık suyun üstünden geçmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla suyun içinden geçmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine işarettir.

Kahve falında akan suyun üzerinden geçmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında su üzerinden geçmek işlerin büyük başarılar getireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına inanılır.

Kahve falında su akan köprüden geçmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına yorulur.

Kahve falında sulardan geçmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir