AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel suyundan geçmek

Kahve falında sel suyundan geçmek

Kahve falında sel suyundan geçmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, eski enerjisini bulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sel suyundan geçmek gördüyseniz:

  • Seyahat planları söz konusu olabilir.

Kahve falında sel suyundan geçmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında selin içinden geçmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında selden geçmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, kötü noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında sel gibi su görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, hem yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel suyundan kaçmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, kendisini ailesine vereceğine yorulur.

Kahve falında sel su görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık su sel görmek kazancın gittikçe artacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında sel bulanık su görmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir