AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyu içtiğini görmek

Kahve falında yağmur suyu içtiğini görmek

Kahve falında yağmur suyu içtiğini görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu içtiğini gördüyseniz:

  • Ortak kazançlar, miras, hukuki olaylarla ilgili konular ön planda yer alabilir.

Kahve falında yağmur suyu içtiğini görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur suyunun biriktiğini görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu birikintisi görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına delalet eder.

Kahve falında yağmur suyuyla yüzünü yıkamak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine işarettir.

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur suyu biriktirmek sorunların tarihe karışacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmur suyunda yıkanmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir