AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyu biriktirmek

Kahve falında yağmur suyu biriktirmek

Kahve falında yağmur suyu biriktirmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyük başarılar kazanacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur suyu biriktirmek gördüyseniz:

  • Aileniz hariç herkese şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında yağmur suyunun taştığını görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu biriktirmek masabaşı bir işe girileceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur ve su görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onun zamanını çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu birikintisi görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur su görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur suyundan geçmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, bilakis malının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında evde yağmur suyu görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir