AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyu birikintisi görmek

Kahve falında yağmur suyu birikintisi görmek

Kahve falında yağmur suyu birikintisi görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu birikintisi gördüyseniz:

  • Evle ilgili sorunların dikkatle ele alınması gerekebilir.

Kahve falında yağmur suyu birikintisi görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında yağmur birikintisi görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine inanılır.

Kahve falında kirli su birikintisi görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birikinti su görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük su birikintisi görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su birikintisinden geçmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu su birikintisi görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında su birikintisinden atlamak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir