AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak

Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak

Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, ekmek bulamayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Evinizde veya sevdiğiniz işlerle ilgilenerek keyifli vakit geçirmenin tadını çıkartmanızda fayda var.

Kahve falında yağmur suyuyla yüzünü yıkamak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak sıkıntıların son bulacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurla yüzünü yıkamak bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda yüzünü yıkamak insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında temiz suyla yüzünü yıkamak ömrünün de uzun olacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak suyla yüzünü yıkamak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çok daha mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında deniz suyuyla yüzünü yıkamak kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir