AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur su görmek

Kahve falında yağmur su görmek

Kahve falında yağmur su görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, moralin bozulacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur su gördüyseniz:

  • Bazı konulara kanalize olmayı kendi rızanızla kabullendiyseniz, şikayet etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında yağmur suyunun taştığını görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu doldurmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuyla yüzünü yıkamak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu yağmur suyu görmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur su görmek aydınlık bir döneme girileceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuna basmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyundan geçmek düşmanlarını alt edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu temizlemek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir