AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyunun taştığını görmek

Kahve falında yağmur suyunun taştığını görmek

Kahve falında yağmur suyunun taştığını görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine işarettir.

Kahve falında yağmur suyunun taştığını gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı akıllıca atmanız gerekiyor.

Kahve falında yağmur suyunun taştığını görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında taş yağmuru görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında su yağmur görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyunun biriktiğini görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, helal kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmur suyu temizlemek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kirli yağmur suyu görmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur suyu doldurmak girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında yağmur suyuyla abdest almak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir