AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacında incir görmek

Kahve falında ağacında incir görmek

Kahve falında ağacında incir görmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağacında incir gördüyseniz:

  • Kontrol altına almak yerine diğerlerinin yaptıklarını incelemenizde fayda var.

Kahve falında incir ağacında yılan görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş incir ağacı görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalettir.

Kahve falında incir ağacından düşmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında incir ağacına çıkıp incir yemek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında incir ağacında sallanmak ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, mutluluğa ve neşeye alamet etmektedir.

Kahve falında siyah incir ağacı görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına yorulur.

Kahve falında incir ağacının altında uyumak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacı yemek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir