AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur ıslanmak

Kahve falında yağmur ıslanmak

Kahve falında yağmur ıslanmak yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, imkanlarının artacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur ıslanmak gördüyseniz:

  • Genel bir isteksizliğiniz olabilir.

Kahve falında yağmurdan ıslanmak çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle yağmurda ıslanmak geleceğinin de umut vadedeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nisan yağmurunda ıslanmak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak özgüveninin artacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında yağan yağmurda ıslandığını görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir