AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağan yağmurda ıslanmak

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmak

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmak çok başarılı işlerin altına imza atacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sıkıntıların azalacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, sevinçli haberler geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmak gördüyseniz:

  • Güvenilir kişilerle vakit geçirmeniz bazı konulara açıklık getirebilir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmak geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, işlerin düze çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında yağan yağmurda ıslandığını görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyunda ıslanmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur yağması ve ıslanmak onunla yeniden kavuşacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine işarettir.

Kahve falında yağmurda ıslanmak eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, ona özlemle sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurda sırılsıklam ıslanmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle yağmurda ıslanmak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir