AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur altında kalmak

Kahve falında yağmur altında kalmak

Kahve falında yağmur altında kalmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yaşama dört elle sarılacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, yakında hedefine ulaşacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında yağmur altında kalmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri yapmanız gereken şeyleri yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında yağmurun altında kalmak bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur altında kalmak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurda mahsur kalmak manevi olarak çok yıpranılacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur altında yürümek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işaret eder.

Kahve falında yağmur altında dua etmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yağmurun altında ağlamak işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yağmur altında uyumak yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalettir.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, duygularının ön plana çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir