AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurun altında kalmak

Kahve falında yağmurun altında kalmak

Kahve falında yağmurun altında kalmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine yorulur.

Kahve falında yağmurun altında kalmak gördüyseniz:

  • Biraz problemli olsa da olaylar netlik kazanıyor.

Kahve falında yağmur altında kalmak anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurun altında kalmak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurda mahsur kalmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur altında dua etmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında ıslanmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işarettir.

Kahve falında yağmur altında oturmak alacaklıların kapısını aşındıracağına, işlerinde berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında namaz kılmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, planlarının bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir