AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur altında uyumak

Kahve falında yağmur altında uyumak

Kahve falında yağmur altında uyumak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kariyerinde atılım yapacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, sıkıntılarının geçeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işarettir.

Kahve falında yağmur altında uyumak gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, belli düzenlemelerin veya maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında yağmur altında uyumak çirkin iftiralara uğrayacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurun altında uyumak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda uyumak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işarettir.

Kahve falında yorgan altında uyumak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, azalacağına yorulur.

Kahve falında incir ağacının altında uyumak yeni bir haneye sahip olacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında kar altında uyumak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç altında uyumak dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ağacın altında uyumak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir