AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurdan ıslanmamak

Kahve falında yağmurdan ıslanmamak

Kahve falında yağmurdan ıslanmamak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurdan ıslanmamak gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim içinde olmanız kendinize yeni bir yön vermenizi sağlayacak tecrübeler edinmenizi ya da seyahatlere çıkmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yağmur yağarken ıslanmamak gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda ıslanmış birini görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına delalettir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yağmurda ıslanmamak dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmamak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak başarısının çoğalacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda ıslanan birini görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir