AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda ıslanmış birini görmek

Kahve falında yağmurda ıslanmış birini görmek

Kahve falında yağmurda ıslanmış birini görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda ıslanmış birini gördüyseniz:

  • Kafalar karışabilir, unutkanlık veya dikkatsizlik türünde durumlarla uğraşmamız gerekebilir.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak her zaman kötülük için çalışacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına delalettir.

Kahve falında yağmurda ıslanmamak ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına yorulur.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmamak yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalettir.

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur yağarken ıslanmamak neşeli ve keyifli günler geçireceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan ıslanmamak evli ise çocuk sahibi olacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda ıslanan birini görmek sıkıntıdan kurtulacağına, haksızlığa uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir