AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağarken ıslanmamak

Kahve falında yağmur yağarken ıslanmamak

Kahve falında yağmur yağarken ıslanmamak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken ıslanmamak gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken büyük bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında yağmur yağarken ıslanmamak sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak illet hastalıklara tutulmayacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan ıslanmamak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, fikirlerinin can bulacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurda ıslanmış birini görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurda ıslanmamak birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmamak bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda ıslanan birini görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir