AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak gördüyseniz:

  • Size normal gelen şeylerin çevreniz tarafından nasıl karşılanacağını da düşünmelisiniz.

Kahve falında yağmur yağarken ıslanmamak ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yağmurda ıslanmamak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak büyük sorunlarla karşılaşacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmamak çok daha iyi koşullara sahip olacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurdan ıslanmamak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurda ıslanmış birini görmek aile işlerinin başına geçeceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir