AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı tencere görmek

Kahve falında yağlı tencere görmek

Kahve falında yağlı tencere görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağlı tencere gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var veya yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yağlı tencere görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına alamet eder.

Kahve falında tencerede yağ görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencere içinde yağ görmek hem ün sahibi olacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencerede patates görmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında tencere almak etrafındakiler tarafından kutlanacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında tencerede pişmiş tavuk görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında paslı tencere görmek ömrünün de uzun olacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencereyle kahve yapmak bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir