AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencereyle kahve yapmak

Kahve falında tencereyle kahve yapmak

Kahve falında tencereyle kahve yapmak her çalışması ile büyük ses getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tencereyle kahve yapmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tencerede kahve yapmak aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tencereyle kahve yapmak attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hikmete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tencerede kahve pişirmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencereyle kahve pişirmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında tencereye çiş yapmak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulur.

Kahve falında büyük tencerede yemek yapmak insan içine çıkmak istemeyeceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve yapmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına tabir olunur.

Kahve falında acı kahve yapmak başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir