AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede yağ görmek

Kahve falında tencerede yağ görmek

Kahve falında tencerede yağ görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, şans ve kısmet elde edeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencerede yağ gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşabilmek veya belli bir alanda ilerlemek için neler yapabileceğinizi gözden geçirmeli, gerekirse eski örneklemeleri ya da yöntemleri geride bırakmalısınız.

Kahve falında tencere içinde yağ görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işarettir.

Kahve falında yağlı tencere görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında tencerede yağ görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında tencerede yaprak sarması görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine alamet eder.

Kahve falında boş tencere görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına rivayet eder.

Kahve falında tencere aldığını görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında siyah tencere görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paslı tencere görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir