AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere içinde yağ görmek

Kahve falında tencere içinde yağ görmek

Kahve falında tencere içinde yağ görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında tencere içinde yağ gördüyseniz:

  • Tecrübenizi veya yeteneklerinizi kendinize güvenerek doğru şekilde ortaya koymanız durumunda maddi anlamda kazanç sağlayabilir veya güzel bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Kahve falında tencere içinde yağ görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı tencere görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, helal rızka kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tencerede yağ görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tencerenin içinde süt görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere içinde çorba görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencere içinde yemek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencere içinde süt görmek zor günlerin sona ereceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere içinde pilav görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir