AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede pişmiş tavuk görmek

Kahve falında tencerede pişmiş tavuk görmek

Kahve falında tencerede pişmiş tavuk görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine yorulur.

Kahve falında tencerede pişmiş tavuk gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Kahve falında tencerede pişmiş tavuk görmek işlerini yoluna sokacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine alamet eder.

Kahve falında tencerede pişmiş süt görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tencerede pişmiş et görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede pişmiş kuru fasulye görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında tencerede pişmiş yemek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencerede tavuk görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında tencerede tavuk pişirmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında fırında pişmiş tavuk görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir