AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede patates görmek

Kahve falında tencerede patates görmek

Kahve falında tencerede patates görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tencerede patates gördüyseniz:

  • Evdeki veya özel yaşamınızdaki sorunlar iş hayatınızda verimi düşürebilir.

Kahve falında tencerede patates görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına delalettir.

Kahve falında hediye tencere görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işarettir.

Kahve falında bir tencere dolma görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil tencere görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında tencere kapak görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dibi delik tencere görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında tencerede fare görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına alamet eder.

Kahve falında tencere almak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir