AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere almak

Kahve falında tencere almak

Kahve falında tencere almak istediği makama geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tencere almak gördüyseniz:

  • Uzun süre etkisini gösterecek olan bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Kahve falında küçük tencere görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında delik tencere görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük tencerede yemek görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencere bulmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında tencere kaybetmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan tencere görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında tencere kapağı görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında bir tencere çorba görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir