AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı süt görmek

Kahve falında yağlı süt görmek

Kahve falında yağlı süt görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, para sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında yağlı süt gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanın yolları üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında yağlı süt görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı süt içmek içindeki sıkıntıların gideceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal ve yağ yemek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına işarettir.

Kahve falında yağ bal yemek çok büyük işlere adın yazdıracağına, kimse ile tartışmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamura yağ sürmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında katı yağ görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına işaret eder.

Kahve falında bacağa yağ sürmek zahmete düşeceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında yağlı ekmek görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir