AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı süt içmek

Kahve falında yağlı süt içmek

Kahve falında yağlı süt içmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işarettir.

Kahve falında yağlı süt içmek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığına uğramamak için bazı şeyleri farz ederek hareket etmemenizde fayda var.

Kahve falında yağlı süt içmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı süt görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yağ içmek işinde büyük başarı elde edeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına yorulur.

Kahve falında kızgın yağ içmek kazançlı kapıların açılacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıvı yağ içmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, bir yere taşınmaya delalet etmektedir.

Kahve falında yağlı su içmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında tabaktan süt içmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli süt içmek zafer ve zenginlik getireceğine, zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir