AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı ekmek görmek

Kahve falında yağlı ekmek görmek

Kahve falında yağlı ekmek görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı ekmek gördüyseniz:

  • Size yardım etmesi veya yol göstermesi gereken kişilerin ilgisizliğine tahammül göstermekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ekmeğe yağ sürüp yemek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına delalettir.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağa ekmek banmak makamının ve itibarının yükseleceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında ekmeğe yağ görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında yağlanmış ekmek görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı ekmek almak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek geçiminin kolaylaşacağına, bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında yağlı yufka ekmek görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir