AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağ bal yemek

Kahve falında yağ bal yemek

Kahve falında yağ bal yemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında yağ bal yemek gördüyseniz:

  • Ufak bir çabayla bazı kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında bal ve yağ yemek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bal yağ yemek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı ballı ekmek yemek alınan borçların ödenemeyeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında yağ ve bal yemek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında yağ bal yemek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bal yağ görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağ ve bal görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağ bal görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir