AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal ve yağ yemek

Kahve falında bal ve yağ yemek

Kahve falında bal ve yağ yemek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, şansının artacağına işaret eder.

Kahve falında bal ve yağ yemek gördüyseniz:

  • Karşı cinsin sizi önemsemesi yüzünden bazı, kompleks benzeri hisler içine girebilirsiniz.

Kahve falında yağ ve bal yemek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yağ bal yemek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında bal ve yağ yemek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, kısmetin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında yağlı ballı ekmek yemek yardımcı olmayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bal yağ yemek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yağ ve bal görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına yorulur.

Kahve falında bal yağ görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir