AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağan kar görmek

Kahve falında yağan kar görmek

Kahve falında yağan kar görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, işine dört elle sarılacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, çok başarılı olacağına, iftiraya maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağan kar gördüyseniz:

  • Başarılı olabilmek ya da istediğiniz yönde ilerleyebilmek için önem verdiğiniz kişilerin desteğini almanızda fayda var.

Kahve falında dağa kar yağmış görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine işarettir.

Kahve falında kar ve yağmur yağarken görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar yağmış olarak görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında kar yağarken denize girmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmış kar görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına işaret eder.

Kahve falında kar yağarken uyumak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kar yağmış olduğunu görmek kendisiyle övüneceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kar yağarken görmek kazançlı işlere girileceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir