AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı bulaşık yıkamak

Kahve falında yağlı bulaşık yıkamak

Kahve falında yağlı bulaşık yıkamak böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına işarettir.

Kahve falında yağlı bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir veya bazı konularda kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında yağlı bulaşık yıkamak ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı bulaşık görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin bulaşık yıkadığını görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, sıkıntılar son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde bulaşık yıkamak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin bulaşık yıkadığını görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bulaşık yıkamak başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, çevrenizden takdir görmeye delalet eder.

Kahve falında çeşmede bulaşık yıkamak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı işaret eder.

Kahve falında başkasının bulaşık yıkadığını görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir