AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde bulaşık yıkamak

Kahve falında düğünde bulaşık yıkamak

Kahve falında düğünde bulaşık yıkamak buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, ekmeğinin azalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında düğünde bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Kendi toplumunuzdaki veya farklı kültürlerden kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında düğün bulaşığı yıkamak donanımlı kılacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında düğünde bulaşık yıkamak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin bulaşık yıkadığını görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bulaşık yıkadığını görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulaşık tencere yıkamak önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede bulaşık yıkamak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, ilişkilerin noktalanacağına işaret eder.

Kahve falında başka evde bulaşık yıkamak aile işlerinin başına geçeceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında başkasının evinde bulaşık yıkadığını görmek daha güzelleşeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir