AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin bulaşık yıkadığını görmek

Kahve falında annenin bulaşık yıkadığını görmek

Kahve falında annenin bulaşık yıkadığını görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, yeni bir adım atılacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına delalet eder.

Kahve falında annenin bulaşık yıkadığını gördüyseniz:

  • Ciddi yapıda bir erkekle tanışabilirsiniz.

Kahve falında annenin bulaşık yıkadığını görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bulaşıklarını yıkamak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, çok hayırlı adımların atılacağına yorulur.

Kahve falında çok bulaşık yıkamak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, önünün açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahve bulaşığı yıkamak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, günlerini bunun için harcayacağına inanılır.

Kahve falında temiz bulaşıkları yıkamak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine işarettir.

Kahve falında akarsuda bulaşık yıkamak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına işaret eder.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elde bulaşık yıkamak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir