AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı bulaşık görmek

Kahve falında yağlı bulaşık görmek

Kahve falında yağlı bulaşık görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yağlı bulaşık gördüyseniz:

  • Kendinizi her zamankinden daha fazla görünür kılabilirsiniz.

Kahve falında yağlı bulaşık görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalet eder.

Kahve falında yağlı bulaşık yıkamak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına delalettir.

Kahve falında suyla bulaşık yıkamak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında bulaşıkların yıkandığını görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin bulaşık yıkadığını görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin bulaşık yıkadığını görmek amacına ulaşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında bulaşık yıkarken bardak kırmak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir