AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda yanmak

Kahve falında mezarda yanmak

Kahve falında mezarda yanmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında mezarda yanmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişiler ya da farklı kültürler ilginizi çekebilir.

Kahve falında mezarda yanmak sıkıntılı durumlar yaşayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş yanmak helal rızka kavuşacağına, her geçen gün başarıların artacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşler içinde yanmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini yanmaktan kurtarmak rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kafası yanmak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında sigaradan yanmak doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında cehennemde yanmak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine inanılır.

Kahve falında yanmaktan kurtulmak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir