AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek bacağını kıllı görmek

Kahve falında tek bacağını kıllı görmek

Kahve falında tek bacağını kıllı görmek başının belaya girmeyeceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek bacağını kıllı gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmeniz gerekiyorsa, gerekli değişiklikleri yapmalı veya eğitimleri almalısınız.

Kahve falında tek bacağını kıllı görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine delalettir.

Kahve falında tek bacağının kırıldığını görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında tek bacakla yürümek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek bacağı olmayan adam görmek bir organizasyona katılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine delalettir.

Kahve falında tek bacaklı birini görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek bacaklı adam görmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek bacaklı insan görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına rivayet eder.

Kahve falında tek bacak görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir