AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak kıllarının döküldüğünü görmek

Kahve falında bacak kıllarının döküldüğünü görmek

Kahve falında bacak kıllarının döküldüğünü görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Kimse zorlanmalara tahammül edemeyebilir.

Kahve falında bacak kıl traş etmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakta kıl almak hayatınızın neşe dolacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarının uzadığını görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının bacaklarında kıl görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta siyah kıl görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakların kıllandığını görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağından kıl koparmak kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıllı bacakları temizlemek istediği noktalara ulaşacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir